Image by Chantal

DeltaFun

de start voor een onvergetelijke dag uit op de Zuid-Hollandse eilanden

Image by Chantal

DeltaFun

de start voor een onvergetelijke dag uit op de Zuid-Hollandse eilanden

Image by Chantal

DeltaFun

de start voor een onvergetelijke dag uit op de Zuid-Hollandse eilanden

Wat is DeltaFun?

DeltaFun is een initiatief van Ferry den Hoed en Sanne Elenbaas om de recreatieve sector die door de pandemie zo hard geraakt is te ondersteunen met een gratis reserveringssysteem voor tijdsloten, zodat als er versoepelingen zijn en de sector mag openen dit op een veilige manier gebeurt.

Voor wie is DeltaFun?

Hoe werkt het?

Samen maken we een passend aanbod voor op de site. Dit kan een toegangsticket zijn, een arrangement of een samenwerking met een lokale aanbieder in de buurt of enkel de tijdsloten. 
Als ondernemer geef je aan wat de openingstijden zijn, de tijdsloten, het maximaal aantal personen indien van toepassing en de prijs. Zodra het aanbod rond is kan het geplaatst worden en is het aanbod boekbaar. De tickets maken wij, wij zetten de reservering direct door en als ondernemer heb je een gratis app op een telefoon die de tickets scant bij aankomst. Met een agenda die ook te beheren is door de aanbieder kunnen dagen en tijden ook door de aanbieder zelf beheerd worden.

Zijn jullie een actie site?

Nee, juist niet. De aanbieders bepalen de prijzen, het is juist voor deze sector dat als men weer open mag belangrijk dat zij een eerlijke prijs krijgen. Daarmee helpen we de ondernemers. Mochten ze zelf een keer een korting aan willen bieden mag dit natuurlijk altijd!

Hoe zijn de eerste ervaringen?

 Die zijn zeer positief. Als eerste proef heeft DeltaFun.nl Rockanje 800 jaar geholpen met het aanbod van de culinaire fietspuzzeltocht. Doordat er veel animo voor was, was dit de ideale manier van tickets verkopen. Vanuit de overheid mochten er op het moment van boeken maximaal 4 mensen op een tijdslot, dit was eenvoudig in te stellen. Het scheelde voor ons veel administratie; geen aanvragen handmatig per mail te beantwoorden en voor de geïnteresseerden meteen een bevestiging in hun mailbox.De tweede aanbieders is de tennisvereniging in Rockanje. De tennisvereniging heeft één baan beschikbaar gesteld voor niet-leden omdat dit nog een van de weinige sporten is die je kan doen. Hiermee wilde TC Westvoorne ook een steentje bijdragen in deze tijd.Benieuwd of wij wat voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.
Ferry den Hoed: 06-51 36 01 51 of Sanne Elenbaas: 06-42270101


 

DeltaFun is voor alle aanbieders in de recreatieve sector in de Hoeksche Waard, op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. Doordat DeltaFun.nl met een systeem werkt met agenda, kunnen aanbieders zelf hun openingstijden bijhouden. Dus ook voor kleine ondernemers die bijvoorbeeld een massage- of schoonheidssalon hebben en een uurtje over hebben, kunnen dit open zetten via DeltaFun.nl. Organiseer jij een pottenbakcursus of een eenmalige activiteit dan kan ook dat via DeltaFun.nl 
 

Wat is het voordeel voor de ondernemer?

Met DeltaFun willen we de recreatieve sector ontzorgen. DeltaFun zorgt voor een gratis reserveringssysteem met tijdsloten. De huidige Covid-maatregelen vragen om aanwezigheidslijsten en maximale aantallen bezoekers wat op deze manier makkelijk te realiseren is. Als extra optie kunnen we betalingen innen. Hiermee voorkomen we onbetaalde no-shows en helpen we inzichtelijk te maken hoeveel personeel er ingezet moet worden bij ondernemers.

Uw bedrijf op DeltaFun? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Bedankt voor de inzending!